Crepak

  Gaur ostegun arratsaldea eguraldi hotz honekin, ez dago sukaldean egoteko leku hoberik.Gaur dakarren errezetak crepak egiteko errezeta da oso erreza da.
Lau pertsonendako behar dituzun osagaiak:

OSAGAIAK: 
Resultado de imagen de crepes"
  • 125gr hirina
  • 2 arraultz
  • 1/4 litro esne                                                     
  • 50gr gurin
  • gurin koilarakada bat zartaginerako
  • 5gr azukre
  • gatz pixka bat                                                                                                                        OPZIONALA:
  • Nutella 
  • Marrubiak
  • Nata



NOLA PERSTATU?
  1. Jarri esnea, gurina eta arraultzak ontzi batean. Nahasteari gehitu irina azukrea eta gatza. Ondo nahastu grumorik ez agertzeko.
  2. Zartagin berora, gurin pixka bat bota eta distribuitu orea ez itsasteko. Bota masa pixka bat eta zartagia mugitu masa guztitik espanditzeko. Minutu bat pasata buelta eman. Errepikatu haumasa guztiarekin. 
  3. Nahi duzunarekin erreienatu eta triangelu forman tolestu. 
  4. Azkenik,Nutella,marrubiak eta nata gainetik jarri nahiu balldin baduzu zapore gehiago izatea.

Comentarios